Hastanede panik anları! Yakındaki araç patladı

İngiltere'de bir hastanenin yakınında bulunan otomobilde patlama meydana geldi. Polis, patlamanın ardından kentteki birçok yolu trafiğe kapatırken, bomba imha ekibi bölgeye sevk edildi. Patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı açıklandı.

İngiltere'nin Liverpool kentinde Liverpool Women's Hospital yakınlarında bulunan bir otomobilde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı açıklandı. Terörle mücadele ekiplerinin olayla ilgili soruşturma yürüttüğü bildirildi.

Yerel saat ile 11.00 civarında meydana gelen olay nedeniyle hastanenin çevresine güvenlik kordonu oluşturuldu. Çok sayıda yol trafiğe kapatıldı. Patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı bildirildi. Bölgeden sorumlu olan Merseyside Polisi tarafından yapılan açıklamada, "yaralı olan kişinin hastaneye kaldırıldığı ve durumunun hayati tehlike oluşturmadığı" belirtildi.

Hastanede panik anları! Yakındaki araç patladı

Ayrıca bölgeye bomba imha ekibi sevk edildi. Patlamanın nedeni henüz bilinmezken, görgü tanıkları patlama sesinin ardından aracın alevler içinde kaldığını söyledi.

Polis, söz konusu otomobilin patlamadan kısa süre önce hastaneye yanaşan özel bir taksi olduğunu açıklarken, terörle mücadele ekiplerinin olayla ilgili soruşturma yürüttüğünü aktardı.

Hastanede panik anları! Yakındaki araç patladı - Resim : 2

Liverpool Riverside Milletvekili Kim Johnson yaptığı açıklamada, olayın "çok endişe verici bir haber" olduğunu ifade ederek, insanları bölgeden uzak durmalarını istedi.

Hastanede panik anları! Yakındaki araç patladı ile ilgili etiketler İngiltere Hastane Araç patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.