Son dakika... Hastanede korkunç olay! Koronavirüs şüphelisi hasta intihar etti

Son dakika... Manisa Salihli'de özel bir bakımevinde kalan ve böbrek yetmezliği tedavisi gören 67 yaşındaki adam koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle kaldırıldığı hastanenin 3. katından atladı. Ağır yaralanan yaşlı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, şahsın Kovid-19 testinin negatif çıktığı öğrenildi.

Manisa'nın Salihli İlçesinde özel bir bakımevinde kalan ve böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gören 1953 doğumlu R.Ç. isimli yaşlı adam diyaliz sonrası ateşinin yükselmesi sonucu 21 Nisan günü Salihli Devlet Hastanesinde Kovid-19 şüphesi ile gözlem altına alındı. Yaşlı adam bu sabah saat 08.55 sıralarında hastanenin 3. katındaki odasının penceresinden atlayarak beton zemine düştü.

Son dakika... Hastanede korkunç olay! Koronavirüs şüphelisi hasta intihar etti

KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Ağır yaralanan yaşlı adam yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, yaşlı adamın yapılan Kovid-19 testinin negatif çıktığı öğrenildi.

İHA

Son dakika... Hastanede korkunç olay! Koronavirüs şüphelisi hasta intihar etti ile ilgili etiketler Manisa intihar Koronavirüs Hastane İntihar kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.