Hastanede dehşet anları! Bıçaklarla doktorlara saldırdılar...

Gaziantep'te hastaneyi bıçaklarla basan grubu jandarma dağıttı.

Hastalarıyla ilgilenilmediği iddiasıyla hastaneyi basan ve doktor ile çalışanlara bıçak çeken 10-15 kişilik gurubu jandarma önledi.

Olay akşam saatlerinde Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde meydana geldi. Hastaneye getirilen bir kadın tedavi edildikten sonra taburcu edilip evine gitti. Ancak kadın yakınlarına doktorların kendisiyle ilgilenmediğini söyleyince, kadının yakınları olduğu iddia edilen 10-15 kişilik grup hastaneye gelip doktorlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle yaşanan arbedede gruptan bazı kişiler bıçaklarla doktor ve hastane güvenlikçilerine saldırdı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cezaevinde görevli olan ve olay esnasında hastanede bulunan jandarma ekipleri saldırganlara biber gazı sıkarak dağıttı. Bu esnada bir özel güvenlik görevlisi koluna aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Tüm bu yaşananlar hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgisi bulunan 3 şüpheli gözaltına alınarak sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

HASTANE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN DOKTORUN İSMİNİ TAŞIYOR

17 Nisan 2012 tarihinde 17 yaşında bir kişi, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 80 yaşındaki dedesinin ölümünden sorumlu tutuğu Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin Arslan'ı, göğsünden ve karnından bıçaklayarak öldürmüş, Cinayetin ardından zanlı tutuklanırken, ölen Dr. Ersin Arslan'ın ismi ise görev yaptığı hastaneye verilmişti.

Hastanede dehşet anları! Bıçaklarla doktorlara saldırdılar... ile ilgili etiketler Gaziantep Hastane Jandarma bıçaklı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.