Hastanede cinsel organını çaldılar!

Bangladeş'te karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Arakanlı bir Müslüman gencin hastanede iç organları çalındı. Cinsel organının bile çalındığı belirlenen genç hayatını kaybetti.

Bangladeş’in Cox’s Bazar şehri Ukhia bölgesindeki Kutupalong Mülteci Kampı’nda karın ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırılan Arakanlı bir Müslüman gencin iç organları çalındı. Hastaneden cenazeyi alan aile bireyleri karşıladıkları manzara karşısında büyük şok yaşadı.

ORGANLARINI ÇALDILAR
Memleketleri Myanmar’da soykırıma uğrayan Arakanlı Müslümanlar, sığındıkları Bangladeş’te de zulme uğramaya devam ediyor. Karın ağrısı şikayetiyle akrabalarının çalıştığı UNICEF kliniğinde tedavi altına alınan Mohammad Zaber, doktorlar tarafından devlet hastanesine kaldırıldı. Hasta olarak gittiği hastaneden cenazesi çıkan gencin ailesi tabutu açınca gördüklerine inanamadı. Hastanın cinsel organı dahil tüm iç organlarının alındığını gören aile, hastane ve doktordan şikayetçi oldu. Bölgedeki zulmün bitmesi için Birleşmiş Milletlere çağrıda bulunuldu..

Hastanede cinsel organını çaldılar! ile ilgili etiketler Bangladeş arakanlı genç organları çalındı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.