Hastanede akılalmaz olay: 23 yaşındaki hemşire, ölen hastanın kredi kartıyla 4 gün boyunca alışveriş yaptı!

İngiltere'de koronavirüs hastalarının tedavisinden sorumlu 23 yaşındaki bir hemşire, hastanede tedavi gören 83 yaşındaki kadının vefatından sonra kredi kartını çalıp alışveriş yaptı. İnanılmaz hırsızlığa 4 gün oyunca devam eden hemşire, çaldığı kredi kartıyla yeni bir alışveriş yaparken polisler tarafından yakalandı.

İngiltere'de duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. İngiltere'nin Birmingham kentinde bulunan Heartlands Hastanesi'nde koronavirüs hastalarına bakan 23 yaşındaki Ayesha Basharat isimli hemşirenin 83 yaşındaki bir hastanın ölümünün ardından yaptıkları şoke etti.

KART ELİNDEYKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

83 yaşındaki koronavirüs hastası öldükten dakikalar sonra hastanın temassız banka kartını çalıp alışveriş yapan hemşire, polisin birkaç günlük takibi sonrası kart elindeyken gözaltına alındı. Sonraki dört günde de kartı kulllanarak alışveriş yapan hemşire, ifadesinde kartı yerde bulduğunu, kendi kartıyla karıştırdığını söyledi.

Hastanede akılalmaz olay: 23 yaşındaki hemşire, ölen hastanın kredi kartıyla 4 gün boyunca alışveriş yaptı!

18 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Ancak mahkeme kartların farklı renklerde olduğunu söyleyerek Ayesha'dan suçunu kabul etmesini istedi. Daha sonra hastanın kartını çaldığını itiraf eden hemşireye mahkeme tarafından 18 ay hapis cezası verildi, fakat ceza ertelendi.

HASTANEDEN ATILDI

Hastane yönetimi olayın ortaya çıkmasından hemen sonra hemşirenin işten çıkarıldığını ve hastanın ailesine gereken desteğin verildiğini söyledi.

Hastanede akılalmaz olay: 23 yaşındaki hemşire, ölen hastanın kredi kartıyla 4 gün boyunca alışveriş yaptı! - Resim : 2

Hastanede akılalmaz olay: 23 yaşındaki hemşire, ölen hastanın kredi kartıyla 4 gün boyunca alışveriş yaptı! ile ilgili etiketler İngiltere Kredi kartı hemşie kart hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.