Hastane önünde vahşet: Polis memuru, hemşire karısına kurşun yağdırdı!

Kilis'te bir polis memuru, hastane önünde duran hemşire eşini kurşun yağmuruna tuttu. Zavallı kadın hayatını kaybederken, seken kurşunlardan biri başka bir hemşireye daha isabet etti. Çiftin 15 yıllık evli oldukları, 3 çocuklarının bulunduğu ve dün ailevi sebeplerden dolayı tartıştıkları öğrenildi.

Bu sabah 08.15 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru H.S., annesinin tedavisi için görev yaptığı hastaneye giden hemşire eşi F.S.'ye hastane önünde kurşun yağdırdı.

KARISINI VE HEMŞİREYİ YARALADI

Ağır yaralanan F.S. ile seken kurşunlarla yaralanan arkadaşı hemşire S.Ç., hastane personeli ve vatandaşlar tarafından Acil Servis'e kaldırıldı.

Hastane önünde vahşet: Polis memuru, hemşire karısına kurşun yağdırdı!

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Durumu ağır olan F.S.'nin yoğun bakıma alındığı, ardından vefat ettiği öğrenildi. Olay yerinden kaçan polis memuru H.S. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. H.S., daha sonra soruşturmayı yürüten jandarma ekiplerine teslim edildi.

AİLEVİ NEDENLERLE DÜN TARTIŞMIŞLAR

H.S. ile F.S. çiftinin 15 yıllık evli oldukları, 3 çocuklarının bulunduğu, çiftin ailevi nedenlerden dolayı dün tartıştıkları öğrenildi.

Hastane önünde vahşet: Polis memuru, hemşire karısına kurşun yağdırdı! ile ilgili etiketler hemşire Kilis Kurşun polis memur Hastane

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.