Hastane karantinaya alındı...

Kırklareli'de, kestikleri metal parçasından sızan gazdan zehirlenerek Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kendi imkanları ile gelen biri Suriyeli 2 kişinin tedavisi için Acil Servis karantinaya alındı.

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey beldesinde bir hurdacıda çalışan Y.E. ile Suriyeli olduğu belirtilen M.M., topladıkları atık malzemeleri götürdükleri depoda, bir metal parçasını kesmeye başladı. Kesim sırasında metalden sızan gazdan zehirlenen 2 kişi kendi imkanları ile Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne gitti. Doktorlar 2 kişiye müdahale ettikleri sırada gazdan etkilenmeleri üzerine, hastanenin Acil Servisi karantinaya alınarak, hasta kabulü de durduruldu. Başvuran hastalar başka hastanelere yönlendirildi.

Hastane karantinaya alındı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İstanbul İl Müdürlüğü Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) ekipleri, sızıntının meydana geldiği hurdacıda inceleme başlattı. 2 hurdacı işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul'a sevk edildi.

Hastane karantinaya alındı... ile ilgili etiketler Kırklareli polis Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.