Hastane güvenlik görevlisine 20 kişi saldırdı!

Şanlıurfa'da özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan İbrahim Sezer, ameliyat sonrası servise alınan hastayı ziyarete gelen yakınlarına, korona önlemleri kapsamında uyarıda bulununca ortalık bir anda karıştı. 20 kişi tarafından tekme tokat darp edilen Sezer'in, yaşadığı dehşet dolu anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi. Korkunç olaydan sonra darp raporu alan güvenlik görevlisi Sezer, kendisini dövenlerden şikâyetçi oldu.

Özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan İbrahim Sezer, ameliyat olan hastayı ziyarete gelen yakınlarına Kovid-19 önlemleri kapsamında uyarınca, yaklaşık 20 kişilik bir gurp tarafından tekme tokat darp edildi.

Hastane güvenlik görevlisine 20 kişi saldırdı!

Dehşet verici olay, Karaköprü Mahallesi'ndeki özel bir hastanede meydana geldi. Kimliği açıklanmayan bir hasta safra kesesinden operasyon geçirmesinin ardından servise alındı. Hastanın yaklaşık 20 yakını, 'geçmiş olsun' için servisteki odaya ziyarete geldi. Hastanenin özel güvenlik görevlisi İbrahim Sezer, edinilen bilgiye göre odayı dolduran hasta yakınlarına, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu bulunmasının hem hasta, hem de kendileri için risk oluşturacağını ifade ederek uyarıda bulundu.

ARALARINA ALIP TEKME TOKAT DARP ETTİLER

Öfkelenen hasta yakınları, tartıştıkları güvenlik görevlisi Sezer'i tekme tokat darp etmeye başladı. Araya diğer görevlilerin müdahale etmesiyle Sezer, kalabalığın elinden kurtuldu. Yüzü gözü kanlar içinde kalan İbrahim Sezer, acil serviste hemen tedaviye alındı. Darp raporu alan Sezer, emniyete başvurup saldırganlar hakkında şikâyetçi oldu.

Hastane güvenlik görevlisine 20 kişi saldırdı! - Resim : 2

'20 KİŞİ ARKADAŞIMIZI DARP ETTİ'

Hastanede ziyaretleri kısıtlı tutmaya gayret gösterdiklerini ve güvenlik görevlisinin de bu çerçevede mücadele ettiğini anlatan hastane müdürü Mustafa Akkaya, yaşanan saldırıyı kınayarak şöyle konuştu:

"Hastalarımızın veya ameliyat olan kişilerin yanında bir refakatçi kalması konusunda dikkat ediyoruz. Bu yaşanan olayda güvenlik personelimiz operasyondan çıkan yakınlarına hastayı ziyaret ettikten sonra alt katta bulunan kafeteryada oturmalarını istedi. Yaklaşık 20 kişi bu uyarı üzerine, güvenlik görevlisine saldırdı.

Koronavirüs sürecinde canla başla çalışan sağlık personeli ve güvenlikçilerimizin yaşanan bu tür şiddet olaylarında moral ve motivasyonları bozuluyor. Bizler hastanemize gelenlere sosyal mesafe ve maskelerini takmalarını ve görevli sağlık çalışanlarına saygılı davranmalarını istiyoruz. Arkadaşımız çok ciddi şekilde darbedildi. Bir odadan 20 kişi çıkarak arkadaşımızı darp ediyorlar. Darbedilen arkadaşımız rapor alarak birkaç gün çalışamayacaktır."

DHA

 

Hastane güvenlik görevlisine 20 kişi saldırdı! ile ilgili etiketler Darp dayak hastanede dayak hastanede darp güvenlik görevlisine saldırı güvenlik görevlisi hasta yakınları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.