Hastane çıkışı görüntülenen Sinem Kobal'dan sağlık durumu hakkında açıklama

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen 35 yaşındaki oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında kızı Lalin'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayının 16'sında ikinci çocuğu Leyla'yı dünyaya getiren Sinem Kobal hastane çıkışı görüntülendi. Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kobal, uzun zamandır orta kulak iltihabı sorunu yaşadığını belirtti.

48 yaşındaki meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında Ayvalık Cunda Adası'nda nikah masasına oturan Sinem Kobal 21 Ekim 2020'de kızı Lalin'i dünyaya getirmişti. Bir süredir ekranlardan uzakta olan Sinem Kobal geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti 16 Mayıs'ta yeniden anne - baba oldu. İkinci çocukları da kız olan oyuncu çift bebeklerine Leyla adını verdiler.


HASTALIĞINI AÇIKLADI

Kobal ve eşi İmirzalıoğlu önceki gün hastane çıkışı objektiflere takıldı. Ayakta zor duran Sinem Kobal'ın konuşmakta güçlük çektiği görüldü. İkinci kez anne olan Kobal, orta kulak iltihabına yakalandığını belirtti.

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Kobal, "Doğumdan önce başladı. Derken doğum başladı. Doğumum çok güzel geçti... Kulağım için tedaviye devam ettik. O yüzden biraz yorgunum. Çok şükür doğum güzel geçti" dedi.

 

 

 

Hastane çıkışı görüntülenen Sinem Kobal'dan sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu Hastane sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.