Hastane çalışanları şiddeti protesto etti: Hasta kabulü yapmadı!

Manisa’nın Turgutlu Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisiyle tartışan bir kişi, hastaneden ayrıldıktan sonra kalabalık bir grup halinde gelerek güvenlik görevlisini darp etti. 5 kişinin gözaltına alındığı olay nedeniyle yüzünden yaralanan güvenlik görevlisi tedavi altına alınırken olaya tepki gösteren hastane çalışanları bir süre hasta kabulü yapmayarak eylem düzenledi.

Olay Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki Turgutlu Devlet Hastanesinde meydana geldi.

ŞİDDET HASTANELERDEN EKSİK OLMUYOR

Edinilen bilgiye göre güvenlik görevlisi Süleyman D. İle tartışan bir hasta yakını, daha sonra hastaneden ayrıldı. Bir süre sonra yanında kalabalık bir grupla hastaneye gelen hasta yakını ve beraberindekiler güvenlik görevlisi Süleyman D.’yi darp etmeye başladı. Durum üzerine diğer güvenlik görevlileri araya girerken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

POLİS EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATIP GÖZALTI YAPTI

Yaşanan olayın ardından hastaneden ayrılan saldırganların yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Güvenlik kameralarından saldırganların kimliklerini tespit eden polis ekipleri, saldırganların bulunduğu kahvehaneye giderek olaya karıştığı şüphesiyle 5 kişiyi gözaltına aldı.

Yüzünden yaralanan Süleyman D. ise tedavi altına alındı. Süleyman D.’nin burnunun kırıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinden de yaralanmaların bulunduğu öğrenildi.

HASTANE ÇALIŞANLARI EYLEM YAPTI: HASTA KABUL ETMEDİLER

Öte yandan saldırıya tepki gösteren hastane çalışanları, bir süre hasta kabul etmeyerek eylem yaptı.

Eylemin ardından hasta kabulüne devam edildi.

Hastane çalışanları şiddeti protesto etti: Hasta kabulü yapmadı! ile ilgili etiketler Turgutlu Manisa Şiddet Güvenlik protesto Eylem görevlisi çalışanlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.