Hastalığı atlatan Hakan Altun İstanbul defterini kapattı

Usta Sanatçı Hakan Altun, önceki akşam İstanbul'da Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıktı. Bir süre önce geçirdiği hastalık nedeniyle Bodrum'a yerleşen Altun, İstanbul sayfasını kapattığı açıklayarak yeni şarkı müjdesini de verdi.

Geçtiğimiz Nisan ayında sunuculuğunu yaptığı Şarkılar Bizi Söyler programının çekimleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 49 yaşındaki şarkıcı Hakan Altun kötü günleri geride bıraktı.

Hakan Altun

Beyin damarlarının birinde dolaşım bozukluğu olduğu tespit edilen ve bir süre tedbir amaçlı yoğun bakımda kalan Hakan Altun sağlığına kavuştu.

Hastalığı atlatan Hakan Altun İstanbul defterini kapattı

Önceki akşam sahne alan Hakan Altun "Sakin bir hayat sürmek istiyorum. Doktorların onayı üzerine konserlere başlamadım. Kilo aldım sadece göründüğü üzere artık bol giyinmeye başladım. Çok şükür bir sorunum kalmadı. Sadece ilaç kullanmaya devam ediyorum" dedi. Hakan Altun, sevenlerine single müjdesi de verdi.


BUKET AYDIN SUS PUS

Konseri izlemeye giden spiker Buket Aydın ise bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Emir Sarıgül hakkındaki sorulara sessiz kaldı.

 

 

Hastalığı atlatan Hakan Altun İstanbul defterini kapattı ile ilgili etiketler Hakan Altun İstanbul Konser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.