Hastalar doktor beklerken sağlıkçılardan skandal: Ambulansı otoparka çekip cinsel ilişkiye girdiler!

İngiltere iki sağlık çalışanının skandalını konuşuyor. Acil ihtiyaç için kullanılması gereken ambulansı stadyum otoparkına çeken sağlık çalışanları, araçta ilişkiye girdi. Araçtaki hareketliliği görünce sağlıkçıları uygunsuz halde yakalayan stadyum görevlileri olayı emniyete bildirdi. İlk olarak gözaltına alınan çalışanlardan biri, daha sonra başlatılan inceleme sonucunda işten atıldı.

Dünyanın her yerinde olduğu gibi İngiltere'de de yaptığı iş acil ve önemli olan ambulansta skandal bir olay meydana geldi.

Emma Croydon adlı sağlık çalışanı, görevde olduğu sırada mesai arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi.

ARAÇTAKİ HAREKETLİLİĞİ GÖREN GÖREVLİLER UYGUNSUZ YAKALADI

İkilinin, ambulansı önce Portsmouth Futbol Kulübü'nün otoparkına çektikleri, daha sonra burada ilişkiye girmeye başladıkları öğrenildi. Sağlık çalışanlarını yakalayanlar ise stadyum görevlileri oldu. Araçtaki hareketliliği fark eden stadyum görevlileri, ikiliyi cinsel ilişkiye girerken yakaladı.

Hastalar doktor beklerken sağlıkçılardan skandal: Ambulansı otoparka çekip cinsel ilişkiye girdiler!

GÖZALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, yaptıkları ilk incelemenin ardından Emma Croydon ve yanındaki arkadaşını gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Emma, serbest bırakıldı ancak görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle işten atıldı.

 

Hastalar doktor beklerken sağlıkçılardan skandal: Ambulansı otoparka çekip cinsel ilişkiye girdiler! ile ilgili etiketler İngiltere ambulans otopark Cinsel İlişki sağlıkçı sağlık çalışanı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.