Hasta yatağında hayaline kavuşup evlendi... 18 saat sonra öldü!

ABD'de yaşayan kanser hastası 31 yaşındaki kadın, erkek arkadaşıyla hastane odasında evlendi. Talihsiz kadın bu mutluluğu yalnızca 18 saat tadabildi.

ABD'nin Connecticut eyelatinde yaşayan 31 yaşındaki kanser hastası Heather Mosher, hastane yatağında sevgilisi ile evlendikten 18 saat sonra hayatını kaybetti.

"KANSER OLANA KADAR ÇOK MUTLUYDUK"

2015 yılında kız arkadaşı ile bir dans kursunda tanıştıklarını ve kız arkadaşının gğüs kanseri olduğunu öğrenene kadar çok mutlu olduklarını söyleyen David isimli genç adam, kız arkadaşını mutlu edecek tek şeyin evlenmek olduğunu düşündüğü için hastane yatağında böyle bir sürpriz yapmayı planladığını söyledi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE EVLENDİLER

İki tarafın akrabalarının katıldığı düğün töreninde David gözyaşları içinde kız arkadaşı ile evlendi. Heather, düğünden 18 saat sonra hayata gözlerini yumdu.

hasta-yataginda-hayaline-kavusup-gelinlik-giydi-10406057_5873_o

Hasta yatağında hayaline kavuşup evlendi... 18 saat sonra öldü! ile ilgili etiketler ABD kanser evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.