Hasta yakını, sağlık çalışanını darp etti!

Kars’ta bir sağlık çalışanı, hasta yakını tarafından darp edildi. Durum hastane güvenliği ve hastane polisine bildirilirken, darp edilen hemşire, hasta yakınından şikayetçi oldu

Olay, Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 2 yıldır hastanenin çocuk servisinde görev yapan hemşire E.S.Y. (22), 24 saatlik nöbetinin bitmesine 15 dakika kala yatışı yapılan hastaya işlem yaptığı esnada hasta yakını B.V. tarafından darp edildi.

HEMŞİRE, HASTA YAKININDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Aldığı kafa darbesiyle neye uğradığını şaşıran E.S.Y., hastane güvenliği ve meslektaşlarının yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldı. Durum hastane güvenliği ve hastane polisine bildirilirken, darp edilen hemşire hasta yakınından şikayetçi oldu. Şikayet üzerine B.V. gözaltına alındı.

Hasta yakını, sağlık çalışanını darp etti! ile ilgili etiketler Kars Şiddet sağlık çalışanı hasta yakını
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.