Hasta ve vefat sayılarında korkunç artış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu paylaştı. Son 24 saat verilerine göre salgında hasta sayısı rekoru kırıldı. Tabloya göre son 24 saatte 5.532 yeni hasta tespit edildi. 135 Kovid hastasının vefat ettiğinin görüldüğü tabloya göre ağır hasta sayısı da 4 bin 121'e yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bugün tespit edilen 5.532 yeni hasta var. Ağır hasta sayımız da kayıplarımız da can yakıyor. Kayıplarımızı azaltacak olan kurallara ve tedbirlere canla başla uymaktır. Mücadelenin gücü birlik olmak. Güç verin. " dedi. 

Sağlık Bakanı Koca'nın paylaştığı son tabloya göre, gerçekleştirilen 152 bin 214 test sonucunda 5 bin 532 yeni hasta tespit edildi. Bu salgının başından bu yana Türkiye'de kaydedilen en yüksek hasta sayısı oldu. 

Ağır hasta sayısının 4 bin 121'e yükseldiği son 24 saatte 135 Kovid-19 hastası vefat etti. Bu ölümlerle birlikte bugüne kadar hastalık nedeniyle vefat edenlerin sayısı 12 bin 219'a yükseldi.

Bugüne kadar tespit edilen hasta sayısı 440 bin 805'e ulaşırken, son 24 saatte iyileşen 3 bin 233 hasta ile birlikte koronavirüsü yenenlerin sayısı 370 bin 825'e çıktı.

Bugüne kadar yapılan test sayısı ise 17 milyon 90 bin 101. 

Hasta ve vefat sayılarında korkunç artış

Hasta ve vefat sayılarında korkunç artış ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı vefat kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.