"Hasta Galatasaraylı" hakem Ümit Öztürk, Sivas'ta Sarı-Kırmızılılar'ı fena yaktı

Galatasaray'ın Sivasspor deplasmanında verilmeyen penaltısı Sarı-Kırmızılı taraftarları isyan ettirdi. Kamuoyunun "koyu Galatasaraylı" olarak bildiği hakem Ümit Öztürk'ün çalmadığı penaltıda VAR'dan hiçbir uyarı gelmedi. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Sivasspor galibiyet golünü attı. Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı Altay maçında da Cüneyt Çakır İzmir ekibine 86'da tartışmalı bir penaltı çalmıştı.

Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor'a konuk olan Galatasaray, Yiğido'ya tek golle mağlup oldu ve ligdeki kazanamama serisi 5 maça çıktı. Son 5 haftada sadece 3 puan toplayabilen Sarı-Kırmızılılar zirvenin tam 16 puan gerisinde...

Galatasaray'ın Sivasspor mağlubiyetini hakem Ümit Öztürk damga vurdu. Galatasaray'ın 78'de Mbaye Diagne'ye geliştirdiği atakta Senegalli golcü ceza sahasında yerde kalmıştı. Sivasspor stoperi Goutas'ın müdahalesiyle yerde kalan Diagne penaltı beklerken Ümit Öztürk devam kararı verdi.

Ümit Öztürk'ün pozisyonu izlemesi için VAR'dan çağırılmaması Galatasaray taraftarının tepkisini çekti. Sarı-Kırmızılılar geçen hafta da Malatya deplasmanında Cüneyt Çakır faciasıyla puan kaybetmişti.

AHMET ÇAKAR'DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Diagne'nin verilmeyen penaltısının ardından Sivasspor'un tartışmalı bir golle öne geçmesi bardağı taşırdı... Eski hakem, yeni sosyal medya fenomeni Ahmet Çakar, Yahu Galatasaray ı yine yediler. Golden hemen önce net penaltı var. Hakem vermiyor,dönen top da gol oluyor. VAR ınızı yiyim ....." diye paylaşım yaptı.

Sosyal medyadaki Ümit Öztürk ve penaltı yorumlarından bazıları şöyle:

 

 

"Hasta Galatasaraylı" hakem Ümit Öztürk, Sivas'ta Sarı-Kırmızılılar'ı fena yaktı ile ilgili etiketler Galatasaray Ümit Öztürk Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.