Haşmet ölüyor mu? Haşmet Façalı diziden ayrılıyor mu? EDHO Haşmet diziden ayrılıyor mu?

Haşmet ölüyor mu? Haşmet Façalı diziden ayrılıyor mu? EDHO Haşmet diziden ayrılıyor mu? ATV'nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Haşmet Façalı karakterini canlandıran Turgut Tunçalp diziden ayrılıyor mu merak ediliyor. İşte Haşmet Façalı ölüyor mu sorusunun yanıtı

Haşmet ölüyor mu? Haşmet Façalı diziden ayrılıyor mu? EDHO Haşmet diziden ayrılıyor mu? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6. sezon sonu yaklaşıyor. Heyecan dolu anları ile bu sezonda izleyicisini ekran başına kilitleyen EDHO dizisinde karakterlerin bir bir vedası üzen gelişmeler arasındaydı. Façalı ailesinin reisi Haşmet Façalı karakteri ile diziye sonradan dahil olan Turgut Tunçalp diziden ayrılıyor mu?

HAŞMET FAÇALI ÖLÜYOR MU?

EDHO HAŞMET FAÇALI ÖLDÜ MÜ?

Haşmet Façalı rolüyle adından söz ettiren ve çok sevilen isimlerden olan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda edeceği iddia ediliyor. Detaylar bu akşam yayınlanacak yeni bölümde netlik kazanacak.

İşte Hızır Ali ve Didem ölecek mi sorusuna dair merak edilenler;

HIZIR ALİ VE DİDEM ÖLECEK Mİ?

Hızır Ali ve Didem Façalı'nın vurulması şok etkisi yaratmıştı. Hızır Ali ve Didem ölecek mi sorusunun yanıtı bu akşam yayınlanacak 195. yeni bölümde belli olacak.

Haşmet ölüyor mu? Haşmet Façalı diziden ayrılıyor mu? EDHO Haşmet diziden ayrılıyor mu?

6. SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 6. sezonun sonu yaklaşıyor. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi 200. bölümüyle sezon finali yapacak.

TURGUT TUNÇALP KİMDİR?

Turgut Tunçalp 12 Mayıs 1976'da Sakarya'da dünyaya geldi. Kanal D için çekilen Merhamet dizisinde Moskof Recep adlı alkolik ve para düşkünü bir baba karakteri canlandırdı. Tunçalp 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş:Ertuğrul dizisinde selçuklu komutanı olan "Afşin bey" karakterini canlandırmıştır.

Haşmet ölüyor mu? Haşmet Façalı diziden ayrılıyor mu? EDHO Haşmet diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haşmet façalı ölüyor mu turgut tunçalp diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.