Haşmet Babaoğlu'ndan Hıncal Uluç'a sert sözler!

Hıncal Uluç'ın taziye yazısında ölenlerin arkasından "Hepsine ışıklar yağsın!" ifadesini kullanması eski televizyon partneri Haşmet Babaoğlu'nu rahatsız etti. Babaoğlu, Uluç'u "Allah ve ahiret düşüncesinden uzak durmak için ne diyeceklerini bilemiyorlar..." diye eleştirdi.

Hıncal Uluç ile Haşmet Babaoğlu'nun arasında kara kedi girdi! Yıllarca birlikte televizyon programı yapan ikili artık birbirinde iyice uzaklaştı. Öyle ki, Haşmet Babaoğlu eski ortağı Uluç'a Twitter'an laf bile soktu!

Uluç'un Sabah gazetesindeki köşesinde 16 Mart Salı günü bir taziye yazısı yazdı. Eski bir dostunun (Taylan Bilgel), geçen hafta aramızdan ayrılan yönetmen Ertem Göreç ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesinin vefatı üzerine yazan Uluç yazısını, "Hepsine ışıklar yağsın!" ifadesiyle bitirdi.

Babaoğlu bu ifadeye takılıp, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı: Duayen (!) "ışıklar yağsın" demiş... hep anlattığı aile büyüğünden öğrenmemiştir herhalde bunu... Fakat şurası açık: Allah ve ahiret düşüncesinden uzak durmak için ne diyeceklerini bilemiyorlar...

Babaoğlu'nun "duayen"den sonra ünlem kullanması dikkat çekti ve akıllara "acaba eski dostların arasına kara kedi mi girdi?" sorusu takıldı. İki isim daha önce de sık sık polemiğe girmişti.

Haşmet Babaoğlu'ndan Hıncal Uluç'a sert sözler! ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Haşmet Babaoğlu Sabah Gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.