Fatih Belediyesi yeni başkanı Hasan Suver kimdir?

Mustafa Demir'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından Fatih Belediyesi'nde yapılan seçimde yeni başkan Hasan Suver oldu. Vatandaşlar ise yeni başkanın yaşamını merak ediyor. Peki Fatih Belediyesi yeni başkanı Hasan Suver kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Fatih Belediyesi yeni başkanı Hasan Suver kimdir? Fatih Belediyesi'nde yapılan seçimde yeni başkan Hasan Suver oldu. Mustafa Demir'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından seçim sonrasında yeni başkan Hasan Suver oldu. Peki Fatih Belediyesi yeni başkanı Hasan Suver kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Fatih Belediyesi yeni başkanı Hasan Suver kimdir?
 
 
HASAN SUVER KİMDİR?
 
1961 Sürmene doğumlu, ilk ve ortaokulu Trabzon'da, liseyi Samsun'da okudu, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi.
 
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı ve aynı okulda 'Aydınlar ve Sosyal Değişme' konulu tez çalışması gerçekleştirdi.
 
1979 yılından beri Fatih’te siyaset yapan Hasan Suver, Ak Parti Fatih İlçe Teşkilatı ikinci kurucu üyesidir. 2004 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Fatih Belediyesi meclis üyesi seçildi. Yine aynı tarihten itibaren 3 dönemdir belediye meclis üyeliğini ve Belediye Başkan Yardımcılığı ile Belediye Meclis Başkanlığı ve Fatih Belediyesi Başkan Vekilliği görevini sürdürdü.
 
Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Mümder üyesidir. Çeşitli yayın organlarında edebiyat, siyaset, sosyoloji, kültür tarihi ve felsefe üzerine makaleleri yayınladı. Şiirle de ilgilenen Suver, Duyguların Gölgesinde isimli kitabını şiirseverlerle buluşturdu.
 
30 Nisan 2018 tarihi itibari ile Belediye Başkanlığı’na seçilen Hasan Suver, evli ve üç kız çocuğu babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
 
Fatih Belediyesi Vizyon'u:
 
Tarih, kültür, insan, mekan boyutunda sürekli yaşanabilir Fatih İlçesi.
 
 
Fatih Belediyesi Misyon'u:
 
Kaynakları akıllı ve verimli kullanıp, paydaşlarla işbirliğini kuvvetli tutarak, insana, şehre, bilgiye yatırım yapmak. Vatandaşına sağladığı hizmetin kalitesini sürekli iyileştirip, iç göçü engelleyerek, Fatih ilçesini sürekli yaşanabilir kentte dönüştürüp, toplumsal, çevresel, ekonomik sürdürülebilirlik sağlamak, Yönetişim ilkeleri olarak adlandırılan; şeffaflık, hesap verilebilirlik, katılımcılık, hukukun üstünlüğü, etkinlik, eşitlik, stratejik vizyona sahiplik ilkelerinin her birini, kurumun her biriminde hayata geçirerek yüksek performanslı çalışanlarıyla hizmet üretmek, insan, sosyal yaşam, tarih ve kültür, turizm, ekonomi vb. kilit alanlarda operasyonel mükemmelliği tam belediyecilik hizmeti vermek.
 
1979 yılından beri Fatih’te siyaset yapmaktadır. Ak Parti Fatih İlçe Teşkilatı 2 nolu kurucu üyesidir.
 
Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Mümder üyesidir. Şiir çalışmaları bulunmaktadır.
 
Fatih Belediyesi yeni başkanı Hasan Suver kimdir? ile ilgili etiketler hasan suver Fatih Belediyesi yeni başkanı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.