Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın test sonuçları belli oldu

Galatasaray’ın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın corona virüs testleri negatif çıktı.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de çok sayıda inanın hayatına mal oldu. Korkunç virüsten en çok etkilenenler ise spor dünyasının ünlü isimleri oldu.

Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın test sonuçları belli oldu


Galatasaray’ın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın corona virüs testlerinin negatif çıktığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktörü Fatih Terim’in corona virüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından gözler Terim’in yardımcılarına çevrildi.

Edinilen bilgiye göre, Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın corona virüs testleri negatif çıktı.

Sosyal medya hesabından test sonucuyla ilgili olarak açıklama yapan Davala, "Koronavirüs testimin pozitif çıktığına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Corono virüs test sonucuyla ilgili olarak paylaşım yapan Şaş ise "Gayet iyiyim. Testlerim normal. Yeni başarılarda görüşmek üzere." diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak: Herkese selam

 

Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın test sonuçları belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Hasan Şaş Koronavirüs Korona Süper Lig ümit davala
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.