Hasan Öztürk'ten 'ajitasyon' eleştirisine yanıt

Ayasofya'da 86 yıl sonra kılınan namaz sırasında, yaşadığı duygu yoğunluğu ile gözyaşlarına hakim olamayan gazeteci Hasan Öztürk "ajitasyon" yaptığı yönündeki eleştirilere bakın ne yanıt verdi...

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi yazarı Hasan Öztürk, 86 yıl sonra Ayasofya'da kılınan ilk cuma namazının davetlileri arasındaydı.

Ayasofya-ı Kebir Camii'ndeki bu tarihi günde duygusal anlar yaşayan Öztürk, dualar okunduğu sırada kendisine hakim olamayarak hüngür hüngür ağlamaya başladı.

O sırada Hasan Öztürk'ün yanıbaşında olan Sabah.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İsa Tatlıcan o anları cep telefonu ile kayda alarak, sosyal medya hesabından, ""Ayasofya’da 86 yıl sonra ilk cuma ve bugünün özeti. Farkettirmeden çektim sormadan paylaştım. Kusura bakma Hasan abi" notu ile paylaştı.

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine muhalif kesimlerden bazı isimler, "görüntülerin samimi olmadığı ve ajitasyon yapıldığı" yönünde eleştiriler yöneltti.

Hasan Öztürk ise o eleştirilere bugün Twitter hesabından yaptığı kısa bir açıklama ile yanıt verdi.

Ünlü gazeteci, "İki cümle izah" başlığı ile düştüğü notunda şu ifadeleri kullandı;

"Sevgili kardeşim İsa Tatlıcan haber vermeden çektiği görüntüleri yine izinim olmadan sosyal medyada paylaşmış. Bazı dostlarıma da söylediğim ben sadece hicap duydum! İlgililere hatırlatmış olayım."

 

 

 

Hasan Öztürk'ten 'ajitasyon' eleştirisine yanıt ile ilgili etiketler Ayasofya hasan ozturk isa tatlıcan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.