FC Shkupi'nin yeni teknik direktörü Hasan Özer oldu

Kuzey Makedonya takımlarından FC Shkupi'de teknik direktörlük koltuğuna Hasan Özer oturdu. Özer, hedeflerinin şampiyon olmak ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak olduğunu söyledi.

Son olarak Ümit Karan'ın çalıştırdığı FC Shkupi'nin yeni hocası belli oldu. Kuzey Makedonya ekibi, Hasan Özer'i takımın başına getirdi.

46 yaşındaki teknik adam; Yeni Malatyaspor, Kayserispor, Rizespor, Bursaspor, Gaziantepspor gibi takımlarda yardımcı antrenör olarak görev almıştı. Yeni kulübünden şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Ligde ikinci sıradayız. Liderle aramızda 6 puan fark var. Hedefimiz lideri kovalamak ve sezonu şampiyon tamamlamak UEFA Avrupa Ligi'nde de gruplara kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Futbolculuk yıllarında, şampiyonluğa çok yaklaşan ancak Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında 0-3 öndeyken son 20 dakikada yedikleri 4 golle 4-3 oldukları unutulmaz maç sonrası havlu atan Gaziantepspor'un milli golcüsü olarak hatırlanan Hasan Özer, daha sonra Sarı-Lacivertli formayı da giymişti.

Futbolu 2008'de Altay formasıyla bırakan Hasan Özer, son olarak Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hikmet Karaman'ın yardımcılığını yapıyordu. Tecrübeli çalıştırıcı 2019'da da Bosna Hersek'in Celik Zenica takımının başına getirilmişti.

FC Shkupi'nin yeni teknik direktörü Hasan Özer oldu ile ilgili etiketler Makedonya Yeni Malatyaspor Hasan Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.