Hasan Kiraz olayında şok iddia! Ailesi tarafından mı öldürüldü?

Hasan Kiraz olayında şok iddia! Ailesi tarafından mı öldürüldü? 2017 yılında kayıplara karışan Hasan Kiraz’a ne olduğu merak ediliyor. Müge Anlı’ da yayına bağlanan Niyazi Bey ilginç iddialarda bulundu. Ailesi 231 bin lira için oğulları Hasan Kiraz’ı para için mi öldürdü?

Niyazi Bey Müge Anlı canlı yayınına bağlanıp şok iddialarda bulun. Aldığı 20 bin liranın 3 bin 500 geri verdiğini söyledi.  Niyazi Bey aynı zamanda Hasan Kiraz’ın kayıp olmadığını ailesinin para için öldürdüğünü iddia etti. Bu şok iddiayı aile yalanladı.

Daha sonra yayına bağlanan Süheyla Hanım “Niyazi beni ölümle tehdit etti.” dedi. Müge Anlı’nın sorduğu ne zaman tehdit edildiniz sorusuna da “Programa çıktıklarından beri yanıtını verdi.” Süheyla Hanım için “Süheyla Hanım beni ilk çağırdığında Hasan’ın ailesi tarafından öldürüldüğünü söyledi” diye iddiada bulunan Niyazi Bey doğru mu söylüyor?

Süheyla Hanım bu sözler üstüne “Niyazi yalan söylüyor, o sözleri söylemedim” iddiasında bulunda. Süheyla Hanım’ın “ Başka bir iş için geldiğin yerde bu aileye yapıştın bırakmadın. Bizleri tehdit ediyorsun. Niyazı beni ölümle tehdit ediyor” iddiasında bulundu.

Hasan Kiraz olayında şok iddia! Ailesi tarafından mı öldürüldü?

Hasan Kiraz olayında şok iddia! Ailesi tarafından mı öldürüldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Hasan Kiraz ne oldu? son gelişme 30 Eylül 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.