Hasan Kiraz cinayetinde son durum ne? Müge Anlı Hasan Kiraz cinayetini çözdü mü?

Hasan Kiraz cinayetinde son durum ne merak ediliyor. Müge Anlı Hasan Kiraz cinayet soruşturmasında yeni bir göz altı daha gerçekleşti. Canlı yayında stüdyodan zorla alınan yenge ve baba sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Hasan Kiraz cinayetinde son durum ne detaylar haberimizde…

Hasan Kiraz cinayetinde son durum ne, Müge Anlı Hasan Kiraz cinayetini çözdü mü araştırılıyor. Muğla'nın Dalaman ilçesinde ailesi ile yaşamakta olan Hasan Kiraz 17 Mayıs 2017'de kayboldu. 2014 yılında geçirdiği trafik kazası nedeni ile felçli kalan Hasan Kiraz tazminat davasında para bekliyordu. 231 bin TL alacaklı olan Hasan Kiraz para hesabına yatmadan bir ay önce kayboldu. 3 yıldır kayıp olan Hasan Kiraz cinayet davasına dönüşmesinden şüpheleniliyor. Müge Anlı Hasan Kiraz cinayetini inceledi.

Aile bu bir ay içinde kayıp başvurusu yapmamasının nedenini parayı yatırılmamasından korktukları için olduğunu iddia etmişti. Gerçekleşen 6 göz altının içinde abi Hüseyin Kiraz olmak üzere birçok şüpheli isim bulunmakta. Dün Müge Anlı Hasan Kiraz cinayetini işlerken stüdyoya Sakarya’dan gelen polisler Hüseyin Kiraz’ın eşi ve babası ve yayın ardından annesi de göz altına aldı.

Hasan Kiraz cinayetinde son durum ne? Müge Anlı Hasan Kiraz cinayetini çözdü mü?

Şüpheli durumda olan yenge stüdyoda sinir krizine girerek polisler ile gitmemek için direndi. Polise zorluk çıkaran yenge uzun uğraşlar sonucu polis merkezine götürüldü.

23 Yaşındaki Hasan Kiraz cinayetinde son durum merak ediliyor. Göz altına alınan kişilerin sorgulamaları devam etmektedir.

 

Hasan Kiraz cinayetinde son durum ne? Müge Anlı Hasan Kiraz cinayetini çözdü mü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Hasan Kiraz cinayeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.