Hasan Kartal: Oğulcan Çağlayan'ın gidişi etik değil

Hasan Kartal'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması... "Ortada yapılmış profesyonel bir sözleşme var. O sözleşmede yer alan son maddede Rizespor'un 1 yıl uzatma hakkı var. Sporcumuzla görüşemedik ama son gün opsiyonumuzu kullandık. Rizespor'un sıkıntılı olduğu bir dönemde, bitime 6 maç kala tek taraflı feshederek gitti. Bu çocuğun yaptığı doğru değil. Sözleşme gereği hiç etik değil. Galatasaray'ın önce dersine çalışması lazım."

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'la aralarında krize sebep olan Oğulcan Çağlayan transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından Vodafone Park çıkışı basın mensuplarına konuşan Karadeniz ekibinin başkanı, şunları söyledi:

"Ortada yapılmış profesyonel bir sözleşme var. O sözleşmede yer alan son maddede Rizespor'un 1 yıl uzatma hakkı var. Sporcumuzla görüşemedik ama son gün opsiyonumuzu kullandık. Rizespor'un sıkıntılı olduğu bir dönemde, bitime 6 maç kala tek taraflı feshederek gitti. Bu çocuğun yaptığı doğru değil. Sözleşme gereği hiç etik değil. Galatasaray'ın önce dersine çalışması lazım. Bilgi ve belge bulamıyorlarsa, istesinler. Bizden bir belge istediler de vermedik mi? Yasal haklarımızı kullanıyoruz. Sözleşmedeki maddenin gereği neyse onu yaptık. Biz, yönettiğimiz bir kulüpte yapmamız gerekeni yaptık. 'Rizespor nasıl yaptı, nasıl becerdi?' diye konuşmasınlar."

Hasan Kartal: Oğulcan Çağlayan'ın gidişi etik değil

Karadeniz ekibi bugün de 2016'da Kayseri Erciyesspor'dan kadrosuna kattığı Oğulcan Çağlayan'ın bonservis bedelinin ilgili kulübe ödenmediği yönündeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirten bir açıklama yapmıştı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Oğulcan Çağlayan'ın kendileri ile olan sözleşmesini tek taraflı feshederek Galatasaray'a transfer olmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından haksız fesih gerekçesiyle, oyuncuya 6 maç men ve 1 milyon 200 bin Euro para cezası verildiği hatırlatıldı.

Hasan Kartal: Oğulcan Çağlayan'ın gidişi etik değil ile ilgili etiketler Hasan Kartal Galatasaray Çaykur Rizespor Oğulcan Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.