Kayserispor'da Hasan Hüseyin Acar ile yollar ayrıldı

Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar ile yollar ayrıldı. 0-0 berabere kaldıkları Trabzonspor maçında MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a sözlü sataşmada bulunan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun  sözleşmesinin fesih edilmesi kararı alındı.

Kayserispor’da bugün flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı yönetim, sezona takım kaptanı olarak başlayan Hasan Hüseyin Acar'ı takımdan uzaklaştırdı.

Teknik direktörlüğe Samet Aybaba'nın gelmesiyle takım kaptanlığı elinden alınan, sonrasında yedek bırakılan, Trabzonspor maçında da tribünde maçı izleyenler arasında bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a sözlü sataşmada bulunan Hasan Hüseyin'in sözleşmesinin fesih edilmesi kararı alındı.

Bugün kulüp tesislerinde Başkan Berna Gözbaşı ile görüşen Hasan Hüseyin Acar ile anlaşıldı. Alacağına karşılık bonservisi verilecek olan futbolcunun sözleşmesi feshedilecek.

Kayserispor'da Hasan Hüseyin Acar ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Kayserispor Hasan Hüseyin Acar Samet Aybaba Berna Gözbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.