Hasan Hüseyin Acar, Aytemiz Alanyaspor’da

Aytemiz Alanyaspor, Kayserispor'la yollarını ayıran orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Samet Aybaba göreve geldikten sonra Sarı-Kırmızılı takımda gözden düşen ve MHP milletvekiliyle tribünde tartışma yaşamasıyla gündeme gelen başarılı futbolcu, yeni bir sayfa açtı.

Aytemiz Alanyaspor, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen ve kaptanlık görevini de üstlenen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan turuncu-yeşillilerin kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Devre arasına girerken ilk transferimizi gerçekleştiriyoruz. Geçen sezon Kayserispor’da başarılı bir sezon geçirmişti. Bundan sonra 3.5 yıl bizimle devam edecek. Birçok talibi olmasına rağmen bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan Hüseyin Acar ise duygularını, “Alanyaspor gibi bir kulübe her zaman transfer olamazsınız. Kendimi gösterebileceğim bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Burada oynama fırsatı veren herkese teşekkür ediyorum” cümleleriyle aktardı.

Hasan Hüseyin Acar, Aytemiz Alanyaspor’da ile ilgili etiketler Kayserispor Hasan Hüseyin Acar Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.