Hasan Cemal'den anlamlı günde provokatif tweet!

Bugün 23 Nisan. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümü. Bir başka deyişle 23 Nisan Ulusal Egemenliğin taç giydiği gün. Ancak İngilizlerin maşası olmakla suçlanan Cemal Paşa'nın torunu gazeteci Hasan Cemal bu özel günü bırakıp, FETÖ'nün suikasti sonucu öldüğü ortaya çıkan Hrant Dink'e mesaj adı altında sözde Ermeni soykırımını anmayı tercih etti. Cemal'e tepki ise Sevilay Yılman'dan geldi. Yılman, Hasan Cemal'in mesajını "Sinir uçlarına jilet atmak" olarak niteledi.

AGOS Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink bundan 12 yıl önce 19 Ocak 2007'de İstanbul Şişli'de katledildi. 

Dink'in ölümünün arkasından ise FETÖ çıktı. Yargılamalar hala sürüyor.

FETÖ'ye tek laf edemeyen Hasan Cemal bugün Hrant Dink'e ithafen sosyal medya hesabından tam anlamı ile provokasyon kokan bir mesaj paylaştı. 

Hasan Cemal mesajında, "Sevgili Hrant, biliyorum çok uzaklardasın, ama yine de 24 Nisan soykırım acını paylaşıyorum." dedi. 

Hasan Cemal'den anlamlı günde provokatif tweet!

Milli ve manevi değerlerin yanında durmayan Hasan Cemal'in Dink üzerinden yaptığı soykırım güzellemesine tepki Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan geldi.

Yılman, "Sevgili @hsncml Ama daha bugün ayın 23. 😳 Üstelik de ulusal egemenlik ve çocuk bayramı... Yarının acısını bugün paylaştığınızı kamuoyuna duyurmak için pek uygun değil. Kusura bakmayın ama sinir uçlarına jilet atmak oldu bu paylaşımınız" ifadesini kullandı. 

Hasan Cemal'den anlamlı günde provokatif tweet! - Resim : 2

Hasan Cemal'in Ulusal Egemenlik gününün kutlandığı 23 Nisan'la ilgili herhangi bir paylaşım yapmayıp, Ermeni Diasporası'nın sözde soykırım iddialarına zemin olması için özenle seçilmiş 24 Nisan'a ilişkin mesajı tercih etmesine takipçilerinden de büyük tepki geldi.

İşte sosyal medyada Hasan Cemal'e gösterilen tepkilerden bazıları...

Hasan Cemal'den anlamlı günde provokatif tweet! - Resim : 3

Hasan Cemal'den anlamlı günde provokatif tweet! ile ilgili etiketler Sevilay Yılman Ermeni 23 Nisan Hasan Cemal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.