Hasan Can Kaya, Caner Cindoruk'un ilişkisini böyle ifşa etti! "Arkada öpüşüyordunuz!"

Exxen'de yayınlanan, Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programının konuğu Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu Caner Cindoruk oldu. Programda Hasan Can Kaya, Cindoruk'un ilişkisini de ortaya çıkardı.

Cindoruk, Hasan can Kaya'nın "Bir başkası olsan kendinle çıkar mıydın?" sorusuna "Hayır çıkmazdım. İnsanoğlu bu konularda biraz nankör. Bekar olduğu zaman önce bekarlık sultanlık deyip gezer. Ama bir süre sonra canı sıkılır ve birini ister hayatında. Hayatında biri olduğu zamanda belli bir süre sonra bekarlığı özler ya böyle bir şey... Ben şu an o dönemdeyim" cevabını verdi.

Hasan Can Kaya, Caner Cindoruk'un ilişkisini böyle ifşa etti! "Arkada öpüşüyordunuz!"

"ARKADA ÖPÜŞÜYORDUNUZ"

Aldığı cevabı beğenmeyen Kaya, Cindoruk'un menajerine dönerek "Siz sevgili değil misiniz?" diye sordu. Caner Cindoruk "Hayır yeni menajerim o" cevabını verince Hasan Can Kaya bombayı patlattı. Kaya'nın "E arkada öpüşüyordunuz" demesinin ardından salonda kahkaha tufanı koparken Cindoruk da "Ayıp sana ya" diyerek karşılık verdi.

Hasan Can Kaya, Caner Cindoruk'un ilişkisini böyle ifşa etti! "Arkada öpüşüyordunuz!" - Resim : 2

Hasan Can Kaya, Caner Cindoruk'un ilişkisini böyle ifşa etti! "Arkada öpüşüyordunuz!" ile ilgili etiketler Caner Cindoruk Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.