Hasan Ali Kaldırım'ın eşinin ihanet görüntüsü ortaya çıktı!

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın eşinin başka bir erkekle sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı. Yunan basını ikilinin aşk yaşadığını iddia etti.

Fenerbahçe'nin başarılı sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, 2016 yılında dünyaevine girdiği Saynur Öztürk hakkında flaş bir iddia gündeme geldi.

Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün milli futbolcuyu Yunan Instagram fenomeni Panayiotis Karagianis ile aldattığı iddia edildi.

"AŞK YAŞIYORLAR"

Saynur Öztürk ile Panayiotis Karagianis'in samimi görüntüsü şok etkisi yaratırken, Yunan basını ise ikilinin aşk yaşadığını yazdı.

Hasan Ali Kaldırım'ın eşinin ihanet görüntüsü ortaya çıktı!

Saynur Öztürk'ün bu olayın ortaya çıkmasıyla ismini değiştirdiği Instagram hesabını Hasan Ali Kaldırım takibe alırken, ikilinin konuyla ilgili ne açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

Hasan Ali Kaldırım'ın eşinin ihanet görüntüsü ortaya çıktı! - Resim : 2

Ayrıca Yunan fenomenin Instagram hesabıda internet korsanları tarafından ele geçirildi.

Hasan Ali Kaldırım'ın eşinin ihanet görüntüsü ortaya çıktı! - Resim : 3

Hasan Ali Kaldırım'ın eşinin ihanet görüntüsü ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.