Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Eşi Saynur Öztürk kimdir? Instagram hesabı ne?

Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Sosyal medyada ortaya atılan iddiaya göre Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk tarafından aldatıldı. Yunan sosyal medya fenomeni Panos Karagiannis ile Saynur Öztürk arasında yakınlaşma iddiaları en çok araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. İşte Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Eşi Saynur Öztürk kimdir? Instagram hesabı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Ünlü futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün Instagram hesabına yüklediği görüntüler görenleri şaşkına çeviriyor. Yunan unan sosyal medya fenomeni Panos Karagiannis ile öpüştüğü görüntülerin kısa sürede haber sitelerine düşmesi sonrasında ikilinin aşk yaşadığı iddia ediliyor.Panos Karagiannis ile Saynur Öztürk arasında yakınlaşma iddiaları en çok araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. İşte Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Eşi Saynur Öztürk kimdir? Instagram hesabı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Eşi Saynur Öztürk kimdir? Instagram hesabı ne?

Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün milli futbolcuyu Yunan Instagram fenomeni Panayiotis Karagianis ile aldattığı iddia edildi.

Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Eşi Saynur Öztürk kimdir? Instagram hesabı ne? - Resim : 2

İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Fenerbahçe'nin başarılı sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği Saynur Öztürk hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün milli futbolcuyu Yunan Instagram fenomeni Panayiotis Karagianis ile aldattığı iddia edildi. Saynur Öztürk ile Panayiotis Karagianis'in samimi görüntüsü şok etkisi yaratırken, Yunan basını ise ikilinin aşk yaşadığını yazdı. Saynur Öztürk'ün bu olayın ortaya çıkmasıyla ismini değiştirdiği Instagram hesabını Hasan Ali Kaldırım takibe alırken, ikilinin konuyla ilgili ne açıklama yapacağı ise merak konusu oldu. Ayrıca yunan fenomeni Instagram hesabıda internet korsanları tarafından ele geçirildi.

 

Hasan Ali Kaldırım aldatıldı mı? Eşi Saynur Öztürk kimdir? Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.