Penaltı canavarı Harun Tekin

Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleye geçen Harun Tekin, Fenerbahçe'nin deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek 3 puandan fazlasını kazandığı maça damga vurdu. 31 yaşındaki kaleci 89'da penaltı kurtararak tarihi bir performansa imza attı.

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i deplasmanda 1-2 mağlup ettiği maça Harun Tekin damga vurdu. Bu sezon Süper Lig'de ilk kez ilk 11'de maça başlayan tecrübeli kaleci 89'da kurtardığı penaltıyla Sarı-Lacivertliler'i şampiyonluk yarışında tuttu.

Sezon başında bir hazırlık maçında elmacık kemiği kırılan ve uzun süre takımdan ayrı kalan 31 yaşındaki eldiven, Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası görev almıştı. Maçın 87. dakikasında Guldbrandsen'i düşüren Harun Tekin, Visca'nın vuruşunu kurtararak hatasını telafi etti. Süper Lig'de 2014-15 sezonundan bu yana en çok penaltı kurtaran kaleci olan Harun, 22 penaltının 10'unu kurtardı.

Penaltı dahil 5 kurtarış yapan Harun Tekin, kritik kurtarışlarıyla Fenerbahçe'ye puanlar kazandıran Altay'ı aratmadı. Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları Harun Tekin'e övgüler yağdırdı.

Penaltı canavarı Harun Tekin ile ilgili etiketler Fenerbahçe Harun Tekin Altay Bayındır Medipol Başakşehir Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.