Harry Winston yüzük fiyatı ne kadar? Şeyma Subaşı evlilik yüzüğü kaç TL?

Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı’nın Harry Winston yüzük fiyatı dudak uçuklattı. Bu haberi yakından takip edenler Şeyma Subaşı’nın parmağındaki yüzük fiyatını merak ettiler. Peki, 2021 Harry Winston yüzük fiyatı kaç TL?

Yaklaşık 5 aydır birlikte olduğu Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi aldığını söyleyen Şeyma Subaşı bu özel anı hayranları ve takipçileri ile Instagram üzerinden paylaştı. Konu buralara kadar gelince Şeyma Subaşı’nın parmağındaki yüzüğün markası ve fiyatı da merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı’nın parmağındaki yüzüğün markası Harry Winston olarak belirlendi.

Harry Winston Yüzük Fiyatı Ne Kadar?

Mısırlı milyarderin Harry Winston markasına ait olan yüzüğe 801 bin 540 TL ödediği iddia edildi. Bu iddialar ise Şeyma Subaşı’nı oldukça kızdırdı. Çıkan fiyatları az bulan Subaşı sağa sola saldırdı.

Harry Winston yüzük fiyatı ne kadar? Şeyma Subaşı evlilik yüzüğü kaç TL?

Subaşı açıklamasında, "Eğer yüzük fiyatını dolar olarak yazsaydınız belki bir tık yaklaşırdınız. Harry Winston; hadi şimdi doğru rakamı bulup yazmaya çalışın. Ah pardon ne kadar temiz olduğunu ve kaç karat olduğuna da lütfen emin olun." dedi.

Harry Winston yüzük fiyatı ne kadar? Şeyma Subaşı evlilik yüzüğü kaç TL? - Resim : 2

Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddiaları da gündeme geldi. Hamile olduğu yönünde hakkında çıkan iddialarla ilgili Subaşı, paylaştığı yemek fotoğrafının altına “Bugün sağlıklı besleneyim… Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar” yazmıştı.

Harry Winston yüzük fiyatı ne kadar? Şeyma Subaşı evlilik yüzüğü kaç TL? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Harry Winston
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.