Harry Potter'ın yazarından Fenerbahçeli basketbolcu Datome’ye yanıt

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında aldığı yarayla ilgili ünlü film Harry Potter'ın ana karakterine benzetilen İtalyan basketbolcu Gigi Datome'ye serinin yazarı J.K Rowling'den mesaj geldi.

Gigi Datome'nin alnında oluşan iz filmin ana karakteri Harry Potter'ın düşmanı olan Lord Voldemort'un Potter'a ölümcül bir büyü yapmasıyla alnında oluşuyor. İzin oluşma nedesi ise bu büyüye maruz kalıp ve hayatta kalan tek canlı olan Harry Potter'ın olması ama büyünün değdiği yer olan alnında ise o büyüye dair şimşek şeklinde iz kalır.

Filmin sıkı bir hayranı olan Fenerbahçeli basketbolcu Gigi Datome dün oynanan derbi karşılaşmasında başından aldığı yara ile Harry Potter'a benzetildi. Datome serinin yazarı olan J.K Rowling'e "Millet lütfen fotoğrafımda benimle beraber J.K. Rowling'i de etiketleyin. Onunla tanışmak için tek şansım bu. #hadibudurumdanyararlanalım" diye çağrıda bulunmuştu.

​İtalyan oyuncuya yazardan gelen cevap ise şu şekilde oldu:

"Gigi Datome, şimdi gördüm! Şunu söylemeliyim ki benimle tanışmak için kimsenin kafasına böyle şimşek şeklinde bir yara alması gerekmiyor. Umarım kısa sürede iyileşirsin. #bunuevdedenemeyin"

Harry Potter'ın yazarından Fenerbahçeli basketbolcu Datome’ye yanıt ile ilgili etiketler Fenerbahçe Twitter gigi datome j.k. rowling yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.