Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

25 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fantastik türdeki film Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı hangi kanalda, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

25 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı adlı fantastik filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı 2007 yılında vizyona girmiştir. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı adlı fantastik, macera filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. İşte, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin konusu nedir, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Filminin Konusu Nedir?

Harry Privet Drive’da geçen yalnız bir yazın ardından, Hogwarts’a dönmüştür. Karanlık lord’un döndüğü gerçeğine öğrencilerden ve onların ailelerinden çok azı inanmaktadır. Voldemort’un gerçekten de geri döndüğü konusunda söylentilere Harry’e ya da Dumbledore’a inanan küçük bir azınlık vardır. Sihir Bakanı da bu duruma inanmadığı için gereken önlemleri almakta gecikecektir. Bu sırada başta Harry Potter olmak üzere bütün büyücüler tehdit altında kalacaktır.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin konusu nedir? Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı oyuncuları kimlerdir?

Harry, güzel Cho Chang’tan hoşlanmaya devam etmektedir. Sihir Bakanlığı tarafından bir süre sonra olayları kontrol altına almak üzere gönderdiği Dolores Umbridge, düzeni öğrenciler için bütünüyle bir kabusa çevirecektir. Harry ise bu işin ardında Voldemort’un da aradığı bir gizemin olduğunu bir türlü anlatamaz. Bütün bunlarla Harry, Hogwarts’taki en zor yılına kendini hazırlamalıdır.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Tür: Fantastik, Macera, Dram, Aile

Yapım Yılı: 10 Ağustos 2007 / 2s 18dk

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.