Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

31 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Melez Prens adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Harry Potter ve Melez Prens hangi kanalda? Harry Potter ve Melez Prens oyuncuları kimlerdir?

31 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Melez Prens adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Harry Potter ve Melez Prens 2009 yılında vizyona girmiştir..

HARRY POTTER VE MELEZ PRENS FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Fantastik Sinema fenomeni Harry Potter, bu defa serinin 6. kitabı Harry Potter ve Melez Prens uyarlamasıyla karşımızda. Sevimli kahramanımız Potter, Hogwarts’taki 6. Yılında bir sürpriz ile karşılaşır. Tesadüfen, üzerinde ‘bu kitap Melez Prens’e aittir’ yazılı bir kitap bulmasıyla kitabın içindeki büyüleri kurcalaması sonucu Melez Prens’in gizemini keşfetmeye koyulacaktır. Bilge büyücü Dumbledore’un yol arkadaşlığı, karanlık düşmanı Voldemort ile hesaplaşmasını kolaylaştırsa da, Harry Potter ve arkadaşlarını bu defa çok çetrefilli bir savaş beklemektedir.

HARRY POTTER VE MELEZ PRENS FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Tür: Fantastik, Macera

Yapım Yılı: 15 Temmuz 2009 / 2s 32dk

Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Harry Potter ve Melez Prens harry potter filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.