Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

1 Şubat Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fantastik, macera türdeki film Harry Potter ve Melez Prens hangi kanalda, Harry Potter ve Melez Prens oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

1 Şubat Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Melez Prens adlı Fantastik, macera filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Harry Potter ve Melez Prens 2009 yılında vizyona girerek gişede büyük bir başarı elde etmiştir. Harry Potter serisinin altıncı filmi olan Harry Potter ve Melez Prens  fantastik filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu nedir, Harry Potter ve Melez Prens oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu ne?

Fantastik sinema sevenlerin bir numaralı filmi Harry Potter, bu defa serinin 6. Kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens uyarlamasıyla karşımıza çıkıyor. Sevimli kahramanımız Harry Potter, Hogwarts’taki 6.yılında bir sürpriz ile karşılaşaçaktır. Tesadüfen bulacağı bir kitap ilgisini çekecektir. Üzerinde ‘bu kitap Melez Prens’e aittir’ yazılı bir not olan kitabın içindeki büyüleri kurcalaması sonucu Melez Prens’in gizemini keşfetmeye koyulmuştur.

Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu nedir? Harry Potter ve Melez Prens oyuncuları kimlerdir?

Bilge büyücü Dumbledore’un yol arkadaşlığı onun, karanlık düşmanı Voldemort ile hesaplaşmasını kolaylaştırsa da, Harry Potter ve arkadaşlarını bu defa çok zorlu bir savaş bekliyor.

Serinin sevilen yazarı J.K. Rowling serinin 6. kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens, ilk yayınlandığı gün dünya çapında tam 9 milyon satarak kendi alanında yine bir rekor kırmıştır.

Harry Potter ve Melez Prens filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Tür: Fantastik, Macera

Yapım Yılı: 15 Temmuz 2009 / 2s 32dk

Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Harry Potter ve Melez Prens filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.