Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

28 Aralık Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Felsefe Taşı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin konusu nedir, Harry Potter ve Felsefe Taşı oyuncuları kimlerdir sizler içi derledik.

28 Aralık Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Felsefe Taşı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Harry Potter ve Felsefe Taşı 2002 yılında vizyona girmiştir. Serinin ilk filmi olan J.K. Rowling tarafından ele alınan Harry Potter ve Felsefe Taşı kitabından uyarlanmış ve birçok seyirci tarafından ilgi görmüş, kısa sürede beğenilen filmler arasına girmiştir. Peki, Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

HARRY POTTER VE FELSEFE TAŞI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Harry Potter'ın ailesi ağır ve şaibeli bir trafik kazasında ölmüştür. Öksüz ve yetim kalan Harry'nin sığınabileceği tek yer, arasının pek de iyi olmadığı teyzesinin yanıdır. Harry, tüm hayatı boyunca idari ailesi tarafından kötü davranışlarla büyütülür. Ancak Harry Potter artık 11 yaşındadır ve Harry'nin hayalleri ve yetenekleri günden güne su yüzüne çıkmaktadır. Kısa süre sonra Hogwarts büyücülük okuluna davet edilir. Artık tek amacı, ailesinin bu şüpheli kazasını araştırmak ve muhattaplarını cezalandırmaktır.

Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

HARRY POTTER VE FELSEFE TAŞI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Chris Columbus

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Tür: Fantastik, Macera, Aile

Yapım Yılı: 1 Şubat 2002 / 2s 32dk

Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kanal D Harry Potter ve felsefe taşı harry potter konusu nedir oyuncuları kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.