Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

11 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Harry Potter ve Azkaban Tutsağı hangi kanalda, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

11 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı 2018 yılında vizyona girmiştir. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin konusu nedir? Harry Potter ve Azkaban Tutsağı oyuncuları kimlerdir?

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Filminin Konusu Nedir?

Sevilen kahramanın yeni bir filmi daha. Harry Potter, akrabaları ile zor zamanlar geçirmektedir. Ailesine kötü davranan, Vernon Amca’nın kız kardeşi Marge’a büyü yapıp kaçar. Okul dışında büyü yaptığı için korksa da cezalandırılmadığını fark edince çok şaşırır. Ancak çok geçmeden, tehlikeli bir suçlu olan Lord Voldemort’un yardımcısı Sirius Black’in Azkaban hapishanesinden kaçtığını öğrenir.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin konusu nedir?

Dark Lord’un intikamını almak için Harry’i öldürmek istemektedir. Hapishanedeki büyük suçlulardan sorumlu, Ruh Emiciler etrafa huzursuzluk saçmaktadırlar. Öte yandan Lupin’in de sakladığı bir sır var gibi görünmektedir.

Keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda sır, Harry’nin yeni macerasında bizleri beklemekte.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Alfonso Cuarón

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Tür: Fantastik, Macera

Yapım Yılı: 4 Haziran 2004 / 2s 20dk

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? ile ilgili etiketler Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.