Harry Potter ve Ateş Kadehi filmi konusu nedir? İşte Harry Potter ve Ateş Kadehi oyuncuları!

Bu akşam BEYAZ TV ekranlarında yayınlanacak Harry Potter ve Ateş Kadehi filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Harry Potter ve Ateş Kadehi filmi konusu nedir? İşte Harry Potter ve Ateş Kadehi oyuncuları!

Harry Potter ve Ateş Kadehi filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Harry Potter ve Ateş Kadehi filmi konusu nedir? İşte Harry Potter ve Ateş Kadehi oyuncuları!

 

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ FİLMİNİN KONUSU

 Harry, prestijli üç büyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilir. Ama bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun da daha büyük ve deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getirecektir. Bu arada, Harry’nin ezeli düşmanı kötü kalpli Lord Voldemort’un destekçileri, Quidditch Dünya Kupası’nda Karanlık İşaretlerini gökyüzüne ateşle işleyerek, Voldemort’un gücüne kavuşmasının işaretini verir.

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ OYUNCULARI

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Michael Gambon

Harry Potter ve Ateş Kadehi filmi konusu nedir? İşte Harry Potter ve Ateş Kadehi oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.