Hariri'nin bakışları facia bölgesinde

Beyrut'taki liman faciasının yankıları devam ederken bölgede çalışmalarını sürdüren SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, bu kez eski Lübnan Başbakanı Refik el-Hariri'nin suikaste kurban gittiği bölgede önemli tespitlerde bulundu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Beyrut'taki patlamanın ardından yaşanan gelişmeleri yerinden takip eden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel bölgedeki temaslarına devam ediyor. Yüksel, bu kez de Lübnan Başbakanı Refik el-Hariri'nin bombalı suikaste uğradığı otelin önünde önemli bilgiler paylaştı.

HARİRİ SALDIRISININ DETAYLARI

Lübnan'a dair tarihsel bilgiler veren Yüksel, 14 Şubat 2005 tarihinde Lübnan'ın sevilen Başbakanı Refik el-Hariri'ye düzenlenen bombalı saldırının detaylarını aktardı.

Hariri'nin uğradığı saldırıyla Lübnan için kötü günlerin başladığına değinen muhabirimiz, o bölgede önemli bir ayrıntıya da dikkat çekti.

Hariri'nin bakışları facia bölgesinde

HARİRİ'NİN HEYKELİ FACİA BÖLGESİNE BAKIYOR

Mevlüt Yüksel, yaklaşık 300 kişinin öldüğü , 6 bin kişinin yaralandığı ve binlerce insanın evsiz kaldığı Beyrut faciası sonrası bölgede bulunan Hariri heykelinin adeta facianın yaşandığı limana baktığını paylaştı.

O OTEL BİR DAHA AÇILMADI

Öte yandan Yüksel, Hariri'nin suikaste kurban gittiği otelin bir daha hiç açılmadığını belirterek, otel sahiplerinin açmaya cesaret edemediği ve devlet yetkililerinin de bu konuda talebinin olmadığını aktardı.

Hariri'nin bakışları facia bölgesinde ile ilgili etiketler Lübnan patlama hariri Beyrut Limanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.