Harika Avcı'dan üzücü haber!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'nın bir pansiyon odasında yaşamaya başladığı iddia edildi.

Bir dönem paraya para demeyen ve dönemin en zengin kadınlarından Harika Avcı'dan sevenlerini üzecek haber geldi. İddialara göre, 59 yaşındaki şarkıcı ve oyuncunun, bir pansiyon odasında yaşamaya başladığı ve zor günler geçirdiği konuşuluyor.

Magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile tanınan ses sanatçısı Onur Akay, kendi internet sitesinde "Bir Cahide Sonku olayı!” başlıklı yazısında, bu olayın detaylarını anlattı.

Akay, “Harika Avcı İstanbul Kartal’da bir pansiyon odasında yaşamaya başladı. Maddi sıkıntılar nedeniyle her şeyini satan Avcı’nın pansiyon parasını ise Avustralya’da yaşayan bir fanı ödedi. Assolistlik yaptığı ve paraya para demediği yıllarda, evinde sıkıldığı zaman ünlü otellerin kral dairesine gidip bir ay orada kalırdı” ifadelerini kullandı.

Onur Akay şöyle devam etti:"Harika Avcı, yaşadığı büyük dolandırıcılık olaylarından sonra maddi olarak zor günler geçirmeye başlamıştı. Elinde belli bir miktar parası kalmıştı ve çevresi ev alması için kendisini zorlamıştı. Ancak ev almayan Avcı, o parayı da harcadı. Ayrıca kiloları nedeniyle mide küçültme ameliyatı da olmuş, çok zayıflamış ve tanınmaz bir hale gelmişti. Bozulan psikolojisi nedeniyle evden hiç dışarı çıkmıyordu ve doğalgaz parasını bile ödeyemiyordu."

Harika Avcı'dan üzücü haber!

Harika Avcı'dan üzücü haber! ile ilgili etiketler Onur Akay harika avcı pansiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.