Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için askerlik şubesine başvurdu!

Ardahan’da yaşayan Ahmet Erdoğan isimli vatandaş, Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak amacı ile askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik dilekçesi verdi.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na bir destek de Ardahan’dan geldi.

Sivil Savunma Müdürlüğünde çalışan Ahmet Erdoğan isimli vatandaş, Ardahan'da bir askerlik şubesine giderek Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

İşlemlerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Erdoğan, ’’Bugün gururla ve onurla bayrağını taşıdığım Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için Ardahan Askerlik Şubesine müracaat ettim. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız bizleri çağırır. Biz de seve seve oradaki kardeşlerimizle beraber cansiparane şekilde savaşırız" dedi.

Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için askerlik şubesine başvurdu! ile ilgili etiketler Ardahan asker askerlik Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.