Hare Sürel kimdir?

Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı "Vatanım Sensin" dizisine konuk bir oyuncu geliyor. Hare Sürel vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor.Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi hayranları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Güzel oyuncu 1983 yılının 5 Mart gününde İstanbul'da dünyaya geldi. Ortaokulda tiyatroya başlayan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Peki, Hare Sürel kimdir? Kaç yaşında? Hangi rolde oynayacak? Detaylar haberimizde...

Vatanım Sensin'e gelen konuk oyuncu Hare Sürel kimdir? Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel paylaşıyor. Vatanım Sensin dizisine katılan son oyuncu ise Hare Sürel oldu. Sevilen dizide Hare Sürel, Avrupa görmüş, istiklal yanlısı, dirayetli, tüm bu özellikleriyle yeni kurulan cumhuriyetin örnek göstereceği, eğitimli ve bağımsız kadınlarından biri olan Latife Hanım'a hayat verecek. Peki, Hare Sürel kimdir? Kaç yaşında? Hangi rolde oynayacak? Detaylar haberimizde...

hare_sArel_kimdir_kaA_yaAAnda_hangi_dizilerde_oynadA_iAerik

VATANIM SENSİN'E KATILAN HARE SÜREL KİMDİR?

5 Mart 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hare Sürel Ortaokulda tiyatro koluna girdi ve oyunculukla tanıştı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi’nde sinema üzerine yüksek lisans yaptı.

2013 – 2014 yılları arasında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay’ın oynadığı “Medcezir” adlı dizide Leyla Kadriye Arslan karakterini canlandırdı.

Hare Sürel, 2015 yılında “Bir Varmış Bir Yokmuş” adlı sinema filminde Mert Fırat, Melisa Sözen, Mustafa Uzunyılmaz, Derya Durmaz ile birlikte rol aldı.

2015 yılında başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar’ın paylaştıkları “Poyraz Karayel” adlı dizide Meltem Karayel karakterini canlandırdı.

hare_sArel_kimdir_kaA_yaAAnda_hangi_dizilerde_oynadAsfafasdf

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 – Bir Varmış Bir Yokmuş (Sinema Filmi)
2015 – Poyraz Karayel (Meltem Karayel) (TV Dizisi)
2015 – Beş Kardeş (pavyon şarkıcısı ‘Yeşim Yahşi”) (TV Dizisi)
2014 – Pek Yakında (Tuna Kaplan) (Sinema Filmi)
2014 – Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (Pınar) (Sinema Filmi)
2013 – 2014 – Medcezir (Leyla) (TV Dizisi)
2012 – Canımın İçi (Deniz) (TV Dizisi)
2011 – Burada Laf Çok (Tv Programı)
2009 – Elveda Rumeli 3. Sezon (Emine) (TV Dizisi)
2007 – Senden Başka (2) (Oya) (TV Dizisi)
2007 – Kabadayı (Barmaid) (Sinema Filmi)
2006 – Kız Babası (Ayşe Maria) (TV Dizisi)
2005 – Ödünç Hayat (Maria) (TV Dizisi)
1999 – 2001 – Ayrılsak da Beraberiz (TV Dizisi)

hare_sArel_kimdir_kaA_yaAAnda_hangi_dizilerde_oynadAfasfa

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Filippos, zaferin keyfini çıkarıyor; Cevdet büyük felaketi önlemeye çalışıyor!

Cevdet'in Yunan taarruzu karşısında son çare olarak gördüğü Dağıstanlı, ihanetiyle Türk ordusunun acı bir mağlubiyet yaşamasına sebep olmuştur. Azize bu şartlar altında Cevdet'i, suçluluk duygusuyla saplandığı karanlıktan çıkarabilecek yegane mucizeyle İzmir'e döner.

Filippos zaferinin tadını çıkarır ve Mustafa Kemal halka moral vermek için Batı Cephesi'ni ziyaret etme kararı alırken, Cevdet de Dağıstanlı'ya yaptıklarının bedelini ödetmek için bir plan yapar. Ancak başına gelenlerden Mustafa Kemal'i sorumlu tutan Dağıstanlı'nın sessizce gitmeye niyeti yoktur. Cevdet, Dağıstanlı en büyük günahını işlemeden onu durdurmak için zamanla yarışırken hiç beklemediği bir tehlike de ona doğru yaklaşmaktadır.

VATANIM SENSİN KONUSU NEDİR?

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

Yapım: O3 Medya

Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam

Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu

Yaratıcı Yapımcı: Yağmur Taylan, Durul Taylan

Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel

Senaryo: Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven, Melih Özyılmaz

Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Okan Yalabık (Charles), Celile Toyon (Hasibe), Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Genco Özak (Mehmet), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı), Levent Can (Filippos), Berker Güven (Aleksi), Seher (Şükran Ovalı).

Hare Sürel kimdir? ile ilgili etiketler hare sürel kimdir kaç yaşında Vatanım Sensin hangi rolde oynayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.