Harçlık Avans nasıl kullanılır? 2021 Ziraat Bankası Harçlık Avans limiti ne kadar?

KYK burs/öğrenim kredisi alan öğrencilerin hesaplarına Ziraat Bankası tarafından Bankkart Genç’lerine tanımlanan Harçlık Avans dikkat çeken uygulamalar arasında yer alıyor. Harçlık Avans ile öğrenciler banka hesaplarında para bulunmasa dahi alışveriş yapabiliyor.

Ziraat Bankası tarafından Bankkart Genç hesabına sahip olan KYK burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerine verilen Harçlık Avans uygulaması sayesinde alışverişler artık daha rahat bir hale geliyor. KYK’dan burs/öğrenim kredisi alan Bankkart Genç’lerine tanımlanan bir uygulama olan Harçlık Avans sayesinde öğrenciler hesaplarında para olmasa dahi faizsiz ve masrafsız bir şekilde kendilerine verilen limitleri kullanabiliyor. Peki, Harçlık Avans limiti ne kadardır?

HARÇLIK AVANS NEDİR?

Harçlık Avans; KYK’dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç’lerine tanımlanan,ve hesabında para bulunmasa bile aylık 375 TL’ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği kadar faizsiz/masrafsız bir alışveriş limitidir.

HARÇLIK AVANS NASIL KULLANILIR?

Harçlık avans limiti; Bankkart Genç’in bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabında para kalmadığında devreye girerek 375 TL’ye kadar alışveriş imkanı sağlamaktadır. Harçlık Avans’tan harcanılan tutar, KYK burs/öğrenim kredinden otomatik olarak tahsil edilmektedir.

Harçlık Avans nasıl kullanılır? 2021 Ziraat Bankası Harçlık Avans limiti ne kadar?

Harçlık Avans, sadece alışverişlerde kullanılabilir. Harçlık Avans sadece Bankkart Genç ile kullanılabilmektedir. KYK’dan burs/öğrenim kredisi alanlar, Bankkart Genç hesabına sahip değilse en yakın Ziraat Bankası şubelerinden 0850 258 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’nden, İnternet Şube'den, Ziraat Mobil’den veya GENC BANKKART yazıp 4747’ye SMS göndererek Bankkart Genç başvurusunda bulunabilirler.

Bankkart Genç’ini şubelerden alanlar, kartlarına Harçlık Avans tanımlaması da yaptırabilirler.

HARÇLIK AVANS’TA NE KADAR LİMİT KALDIĞI NASIL ÖĞRENİLİR?

Harçlık Avans bakiyeni ve kalan limitini ATM’lerden, 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’nden, İnternet Şube'den, Ziraat Mobil'den veya HARCLIK AVANS BAKIYE yazıp 4747’ye SMS göndererek kolaylıkla öğrenilebilir.

Mezun olduktan sonra Harçlık Avans, burs/öğrenim kredisi ödemeleri kesildiğinden dolayı kullanıma kapatılır. Bankkart Genç’in Banka Kartı özelliği alışveriş ve diğer bankacılık işlemlerinde, Kredi Kartı özelliği daha önce açtırıldığı durumlarda da alışverişlerde ve kredi kartı ile yapılabilecek diğer işlemlerde, mezun ola durumundan sonrada kullanılabilir.

Harçlık Avans nasıl kullanılır? 2021 Ziraat Bankası Harçlık Avans limiti ne kadar? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Harçlık Avans Bankkart Genç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.