Harbiye'de konser veren Yıldız Tilbe kıyafetinin azizliğine uğradı

55 yaşındaki şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Harbiye’de sahneye çıktı. Dans ederken bir anda kıyafeti açılan Tilbe'nin iç çamaşırı göründü. Kıyafetinin azizliğine uğrayan ve apar topar kendisini toplamaya çalışan şarkıcı, kıyafetinin kollarını çıkartarak bağladı.

Yıldız Tilbe önceki akşam "Harbiye Yıldızlar Geçidi" konser verdi. Hayranlarına keyifli anlar yaşatan Yıldız Tilbe, şarkılarıyla dinleyicileri coşturdu. Bu yaz sezonunda en çok konser veren kadın sanatçılarından biri olan Yıldız Tilbe sahnede talihsiz bir olay yaşadı.


ZIPLAYARAK DANS EDİNCE OLANLAR OLDU...

Kendine has dans tarzıyla tanınan şarkıcı, sahneye tasarım renkli pantolonu ve turuncu büstiyeri ile sahneye çıkınca olanlar oldu. Bir ara zıplayarak dans eden Tilbe'nin büstiyeri aşağı kaydı ve sütyeni göründü. Bir anda panikleyen Tilbe, apar topar büstiyerin kollarını çıkartarak göğüs kısmında bağladı. Tilbe'nin o hallerini gören izleyiciler ise gülmekten kendini alıkoyamadı. Ünlü şarkıcı “Hayatım boyunca kıyafetlerimden hiç yüzüm gülmedi, bıktım artık” diye konuştu.

Harbiye'de konser veren Yıldız Tilbe kıyafetinin azizliğine uğradı

Ünlü sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Aşkım Kapışmak, fenomen dizi Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz oyuncuları Mazhar Alican Uğur ve Tevfik Erman Kutlu da vardı.

 

 

Harbiye'de konser veren Yıldız Tilbe kıyafetinin azizliğine uğradı ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Konser Açıkhava Harbiye kıyafet kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.