Haran Üniversitesi Dekanı Akpınar'dan kızı için adrese teslim ilan!

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Burhan Akpınar, kızına özel "öğretim görevlisi" ilanı açtı. İlanda 'Mobbing konusunda çalışmalar yapmış olmak' şartı koşan dekan, kızı Esra Nur Akpınar'ın 'Halkla İlişkiler Çalışanlarının Mobbing Algıları: Yaygınlık, Türleri, Nedenleri ve Mücadele Yöntemleri' başlıklı makalesini de editörlüğünü yaptığı dergide yayımladı.

Harran Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, 25 Haziran'da 7 öğretim görevlisi alımı için ilan açtı.

Personel alımı ile ilgili duyuruda "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri hükümleri kapsamında, Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine 2547 sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır." denildi.

Söz konusu ilan, 9 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İlanın 'Birecik Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü -  Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı' için istenen özel şartlar ise dikkat çekti.

MOBBING KONUSUNDA ÇALIŞMA ŞARTI

Dil puanının aranmadığı bölümde 'İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İşletme veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanlarda tezli yüksek lisans yapmış olmak, Mobbing konusunda çalışmalar yapmış olmak' şartı yer aldı.

Haran Üniversitesi Dekanı Akpınar'dan kızı için adrese teslim ilan!

DEKANIN KIZI LİSTENİN BAŞINDA

İlan sonuçları açıklandığında ise bu şartın neden konulduğu ortaya çıktı.

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Burhan Akpınar'ın 'mobbing konusunda çalışmalar yapan' kızı Esra Nur Akpınar'ın, o listenin en başında yer aldığı görüldü.

Haran Üniversitesi Dekanı Akpınar'dan kızı için adrese teslim ilan! - Resim : 2

ÇALIŞMASINI BABASININ EDİTÖR OLDUĞU DERGİDE YAYIMLADI

Öte yandan Dekan Akpınar'ın kızı Esra Nur Akpınar'ın, 'mobbing' konusundaki çalışmayla ilgili de şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Akpınar'ın 'Halkla İlişkiler Çalışanlarının Mobbing Algıları: Yaygınlık, Türleri, Nedenleri ve Mücadele Yöntemleri' isimli makalesinin, babasının editörlüğünü yaptığı 'Harran Maarif Dergisi'nde yayımladığı görüldü.

Haran Üniversitesi Dekanı Akpınar'dan kızı için adrese teslim ilan! - Resim : 3

Haran Üniversitesi Dekanı Akpınar'dan kızı için adrese teslim ilan! ile ilgili etiketler Şanlıurfa üniversite dekan öğretim görevlisi harran üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.