Hapsi istenen oyuncu Ezgi Mola'ya İzzet Çapa'dan destek

Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a tepkisi Twitter'dan yaptığı paylaşımla gösteren oyuncu Ezgi Mola'nın tweetiyle ilgili Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş suç duyurusunda bulundu. 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen Ezgi Mola'ya bir destek de İzzet Çapa'dan geldi.

Batman'ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihara kalkışan ve 34 gün sonra 18 Ağustos 2020'de hastanede hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı mektupta, Siirt'te görevli jandarma Musa Orhan'ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasını yazdı. Olayın ardından oyuncu Ezgi Mola da 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından "Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin" paylaşımında bulundu.



EZGİ MOLA'NIN 2 YIL 4 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola'nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, Mola hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

Kısa süre içerisinde Twitter gündeminde en çok konuşulanlar arasında yerini alan Ezgi Mola'ya destek yağarken, İzzet Çapa da konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte İzzet Çapa'nın ''Bu ülkede tecavüzcüye tecavüzcü derler arkadaş'' başlıklı yazısı:


''BU ÜLKEDE TECAVÜZCÜYE TECAVÜZCÜ DERLER ARKADAŞ…

Nur içinde yatsın Can Baba, bir yazısında kızdığı birine kelimeyi hiç sansürlemeden doğrudan ‘g..t’ yazmış…
Tabi hemen dava açılmış, Can Yücel hakim karşısına çıkmış…
Ve hiç lafı eveleyip gevelemeden “Bizim memlekette g…te, g…t derler hakim bey” diye savunma yapmış…
Canım arkadaşım Ezgi Mola da, tecavüzcünün birine ‘tecavüzcü’ dedi diye hakkında dava açılmış…
Hem de 2 yıl 4 ay hapis isteniyormuş…
Vay ki vay…
Canını hiç sıkma benim güzel Ezgi’m…
Birileri diledikleri saçma sapan yollardan gitsin, biz senle Can Baba’nın peşinden gidelim…
Çünkü bize o istikamet yakışır kardeşim…
Ağzına sağlık…''

Hapsi istenen oyuncu Ezgi Mola'ya İzzet Çapa'dan destek ile ilgili etiketler Ezgi Mola Tecavüz İntihar dava Musa Orhan İpek Er hapis istemi hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.