Hapse giren Deniz Akkaya'ya bir şok daha! Söyledikleri başını yaktı! Aziz Yıldırım ile Bahar Candan iddiası

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararına uymadığı için 3 gün zorla hapis cezasına çarptırılan ve yarın sabah tahliye edilecek olan manken Deniz Akkaya, katıldığı bir televizyon programında İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Bahar Candan’ın, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım’la beraber olduğunu ima etti.

Deniz Akkaya hakkımda ahlak dışı bir yalan söyledi” diyen 68 yaşındaki Aziz Yıldırım, ‘sesli, yazılı ve görüntülü bir iletiyle hakaret’ suçundan Akkaya’ya dava açılmasını talep etti.

Sabah Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci ile aralarındaki davada hakkında verilen 3 aylık tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle zorlama hapis cezası alan Deniz Akkaya'nın başı yine dertte. Akkaya, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir televizyon programında Bahar-Nihal Candan kardeşlerle ilgili iddialarda bulundu.

 

"AHLAK DIŞI BİR YALANDAN İBARET"

Bahar Candan'ın bir süre önce 'Para bitti aşk bitti' diyerek hangi konudan bahsettiğini açıklayan Akkaya, Candan'ın Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'la birlikte olduğunu ima etti.

 Hapse giren Deniz Akkaya'ya bir şok daha! Söyledikleri başını yaktı! Aziz Yıldırım ile Bahar Candan iddiası

AZİZ YILDIRIM, DENİZ AKKAYA'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bu iddiaların ardından Aziz Yıldırım, avukatı aracılığıyla Akkaya'dan şikayetçi oldu.

"Kahkahalarla onur ve şerefim rencide edildi" diyen Yıldırım'ın dilekçesinde; Akkaya'nın, özel hayatına, onur, şeref ve saygınlığına, aile birliğine zarar veren ağır bir saldırı gerçekleştirdiği ifade edildi. Şikayete konu olan sözlerin ahlak dışı bir yalandan ibaret olduğu vurgulandı.

 

 

Hapse giren Deniz Akkaya'ya bir şok daha! Söyledikleri başını yaktı! Aziz Yıldırım ile Bahar Candan iddiası ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Bahar Candan Aziz Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.