Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir?

Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020? Hesaplı ve kaliteli alışverişin adreslerinden biri olan Happy Center, avantajlı ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşması ile birçok kişi Ramazan kolilerinin fiyatlarını ve içinde neler olduğunu merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Happy Center'ın Ramazan kolisinin içinde neler olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020? Detaylar haberimizde..

Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020Oruç ibadetinin yerine getirildiği Mübarek Ramazan ayının yaklaşması ile kaliteli ve güvenli alışverişin adreslerinden biri olan Happy Center Marketler zincirinin Ramazan ayına özel hazırlığı kolileri merak ediliyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayında birçok market Ramazan paketi hazırlanmaktadır. Ramazan kolilerinin ne kadar olduğu ve içinde hangi malzemelerin bulunduğunu sizler için araştırdık. Peki, Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir? Detaylar haberimizde...

HAPPY CENTER RAMAZAN KOLİSİ NE KADAR 2020?

Happy Center Standart Kumanya Paketi; 29,95'dir.

Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir?

Happy Center Mega Kumanya Paketi; 59,95'dir.

Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir? - Resim : 2

Happy Center Süper Kumanya Paketi 97,50'dir.

Happy Center Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir? - Resim : 3

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.